Vi använder cookies

Vi använder cookies från Google för att låta Google lagra data om våra besökare.
Det betyder att Google kommer lagra information om din web-läsare och din IP-adress. Med dessa data kan vi på LäraNära stilla vår nyfikenhet kring när besökare är vår sida och var de befinner sig i världen.
Vi tillåter inte att Google sparar data för att användas för annonsering.

Godkänner du detta?
(Du har redan godkänt tidigare)
(Du har nekat detta tidigare)

   
;

Specialiserade på vårdutbildningar

Hundratals vårdstuderande i flera länder höjer kompetensen med våra högkvalitativa utbildningar inom Anatomi och Fysiologi varje år. Det digitala kursmaterialet är komplett och kan användas i alla vårdutbildningar.

Anatomi och Fysiologi

Kursen Anatomi och Fysiologi är ett färdigt utbildningsmaterial som riktar sig till studenter som läser till undersköterska, sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast eller biomedicinsk analytiker. Vår utbildningsplattform är lättnavigerad och tydlig. Studenterna loggar in med sin e-postadress samt lösenord och har sedan tillgång till materialet på sin dator, läsplatta eller mobil och kan repetera hur ofta de vill.

Kursinnehållet
Föreläsningar om Cellen, Rörelsesystemet, Respirationssystemet, Huden, Cirkulationssystemet, Matspjälkningssystemet, Urinsystemet, Nervsystemet, Endokrina system och Fortplantningssystemet.

Fördelarna med vår utbildning online
  • Det underlättar för studenterna att kunna plugga när som helst och var som helst.
  • Ingen missar en föreläsning på grund av sjukdom.
  • Ni frigör undervisningsresurser och minskar arbetsbelastningen för lärarna.
  • Det finns flera prov i kursen med självrättande flervalsfrågor. Detta kan minska antalet underkända tentamina.
Visste du att…
kursen Anatomi och Fysiologi också finns på engelska och används bland annat av sjukvårdspersonal i utvecklingsländer.

Introduktions­erbjudande

LäraNära Akademien bygger på vår långa erfarenhet av digitala utbildningar inom medicin, hälsa- och sjukvård. Prova vår utbildning Anatomi och Fysiologi under en termin till introduktionspris på 120 SEK per student, ordinarie pris blir sedan 190 SEK per student. Moms tillkommer på priset. Vi har inga bindande avtal.

Vill du få tillgång att se kursen eller har andra frågor så kontakta gärna på tel 042‑12 34 30 eller användformuläret här nedan.