Vi använder cookies

Vi använder cookies från Google för att låta Google lagra data om våra besökare.
Det betyder att Google kommer lagra information om din web-läsare och din IP-adress. Med dessa data kan vi på LäraNära stilla vår nyfikenhet kring när besökare är vår sida och var de befinner sig i världen.
Vi tillåter inte att Google sparar data för att användas för annonsering.

Godkänner du detta?
(Du har redan godkänt tidigare)
(Du har nekat detta tidigare)

   
;

Det ska vara enkelt och roligt att studera

Kunskap ska finnas nära till hands. Då blir det både lättare och roligare att studera. Detta har varit vårt uppdrag sedan femton år tillbaka och passar extra bra i dagens mobila samhälle.

Poängen med LäraNära är att det ska vara enkelt och lättillgängligt. Det ska vara lätt att lägga upp utbildningar av högsta kvalitet - även om man inte är van vid att arbeta med dator. Det ska också vara användarvänligt och tydligt för den som studerar. Studenten ska direkt förstå vad som erbjuds och vad som krävs för att klara av kursen. Och för den som vill ha hjälp att skapa eller göra om en kurs ska vi kunna bistå med vårt kontaktnät av experter för att få fram material av bästa kvalitet. Vi är lyhörda för era behov och kommer fram till en lösning som passar er.

  • Personal inom sjukvården har producerat mängder med kursmaterial som med stor framgång använts i kurser för olika personalkategorier inom hälso- och sjukvård.
  • I utvärderingar har vi sett att många kursdeltagare med liten datorvana tagit till sig materialet och uppskattat hur LäraNära visat dem vägen till ny kunskap.
  • Lärare och administratörer uppskattar överblicken över de studerandes framsteg i kursen och hur de enkelt kan kommentera och följa upp inlämnade uppgifter.
Jan Degerfält

Jan är något av en pionjär inom distansutbildning. Han började redan i mitten av 1990-talet med att ta fram en distansutbildning för sjuksköterskor inom strålterapi. Denna är idag en standardutbildning inom svensk sjukvård.

Du når Jan på 070 357 94 58, jan.degerfalt@laranara.se

Staffan Sjöstedt

Staffan startade tidigt 1990-tal med att arbeta med produktion av underhållnings- och undervisnings¬material på CD-ROM. Han startade LäraNära som idag utvecklats till en helt Internetbaserad plattform. Han ger support vid tekniska frågor.

Du når staffan på 070 848 95 94, staffan.sjostedt@laranara.se

Kontaktformulär

Genom att skicka iväg ditt meddelande godkänner du att vi sparar dina personuppgifter. Läs mer i vår policy för personuppgifter

Boka en demonstration av LäraNära

Vi visar dig hur plattformen fungerar